Merino oblečenie pre celú rodinu. Doprava len 1,98€ na všetko.

Úvod Blog 5 tipov na darček pre muža

5 tipov na darček pre muža

Aj tento rok by si chcela byť nápaditá, no zároveň vieš, že svojho muža, partnera, dedka, otca, či kolegu chceš obdariť niečím praktickým a elektronické hračky nie sú zrovna tvoja parketa? Máme pre teba tipy na darčeky z merino vlny, tie totiž padnú vhod každému.

1. Hrejivé tričko z merino vlny

Hľadáš darček pre toho, kto trávi veľa času vonku v chlade a chceš mu dopriať hrejivý pocit? Či už vonku športuje, pracuje na stavbe alebo chystá drevo na zimu, ako stvorené preňho bude teplé hrejivé termo tričko Liesek zo 100%-nej merino vlny.

Tieto pánske termo tričká sú tie najteplejšie z našej ponuky, preto mu bude teplo bez toho, aby na seba musel navliekať ďalšie dve spodné vrstvy.

Na výber máme plejádu farieb od konzervatívnej čiernej, tmavosivej, cez klasickú červenú, horčicovú, končiac novinkami – píniovo zelenou a béžovo hnedým melírom.

Ak využije aj spodné termo nohavice, tričko Liesek nájdeš vo zvýhodnenom sete Hronec.

Pre jemné spestrenie môžeš hodiť očkom na vzorované pánske tričká ako Kunerad alebo Kežmarok.

2. Celoročné tričko z merino vlny na šport aj do práce

Hľadáš darček pre toho, kto sa v zime nesťažuje na chlad, lebo je stále v pohybe, ktorým sa aj zahreje? Či už rád skialpuje, bicykluje, behá, často strieda prácu a pobyt vonku, celoročné elastické merino tričko Kysak mu padne vhod.

Funkčné tričko Kysak so zložením 95% merino vlna a 5% elastan sa dobre prispôsobí každému jeho pohybu.  Zároveň dostatočne zahreje, dobre odvádza pot a telo sa neprehrieva. Tričko vo verzii s krátkym rukávom nájdeš pod názvom Salatín.

Aj z tohoto funkčného materiálu máme celý set tričko + spodky za zvýhodnenú cenu 🙂

3. Mikina z merino vlny – hrejivý spoločník do lesa aj na posedenie s kamošmi

Vyberáš darček pre toho, ktorý zimnú bundu vyťahuje až keď sa naozaj ochladí? Dovtedy si pokojne vystačí s mikinou Baníkov. Nadčasový hrubý štruktúrovaný uplet zo zmesi merino vlny a syntetiky poteší každého majiteľa svojimi vlastnosťami. Hreje, odvádza pot a ani po intenzívnom nosení nepáchne.

Pre mužov máme na výber zo šiestich farieb, ale favoritom je práve khaki olivová, tmavosivý melír alebo olivovo zelená.

Poteší minimalistickým severským dizajnom, ktorý možno kombinovať prakticky s čímkoľvek zo šatníka. Dá sa nosiť kdekoľvek od chladnej jesene do studenej jari.

4. Nákrčník z merino vlny – univerzálny kúsok

Ak hľadáš skôr niečo univerzálne, a tušíš, že ponožky a boxerky určite dostane od niekoho iného, máme pre teba dobrú správu.

Nákrčník z merino vlny je skvelý každodenný pomocník. Rozhodne ním teda nič nepokazíš. Zahreje krk, alebo aj celú hlavu a tiež je vhodný ako módny doplnok. Je to taký merino chameleón, splynie tam, kde treba. Do mikiny Baníkov, k membránovej bunde a pokojne aj ku kabátu.

Vybrať si môžeš elastický nákrčník Sitina, ktorý sa hodí na športy od jesene až do jari. Alebo teplý a nadýchaný Bôrik, ktorý využije každodenne počas chladných mesiacov.

5. Darčeková poukážka

Ak si stále lámeš hlavu nad výberom, na záver máme pre teba snáď to najjednoduchšie riešenie a tým je darčeková poukážka. S poukážkou si bude môcť sám vybrať to čo mu prinesie najväčší osoh a radosť 🙂 .

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Froggywear.sk